Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

Ἡ Ἱερά Μητρόπολη Ἀρκαλοχωρίου Καστελλίου & Βιάννου καί ἡ Πατριαρχική Ἀνώτατη Ἐκκλησιαστική Ἀκαδημία Κρήτης (ΠΑΕΑΚ), σᾶς προσκαλοῦν νά τιμήσετε τήν

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΑΡΚΙΑΝΑΚΗ

ὁποία θά πραγματοποιηθεί στίς 30 Μαΐου 2019 καί ὥρα 18.00, στήν Αἴθουσα Τελετῶν τῆς ΠΑΕΑΚ (Ἀλκιβιάδου 10, Μπεντεβῆ, Ἡράκλειο), μέ τήν τιμητική παρουσία τοῦ Σεβασμιωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Αὐστραλίας κ.κ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ.

 

Δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ καθώς και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εκδήλωσης.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2017 και επί τη ευκαιρία των αγίων εορτών του Δωδεκαημέρου, ο δημοσιογράφος του Ράδιο Κρήτη 101,5 κ. Λευτέρης Βαρδάκης προσκάλεσε στην εκπομπή του την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης να ψάλει τα κάλαντα στους ακροατές του σταθμού. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα και ακούστε τις ψαλμωδίες από τους φοιτητές και φοιτήτριες της Π.Α.Ε.Α.Κ. στο σχετικό σύνδεσμο του ιστότοπου του σταθμού Ράδιο Κρήτη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης. Στην εκδήλωση κύριο ρόλο είχαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Σχολής, οι οποίοι με την προετοιμασία και καθοδήγηση των Καθηγητών τους παρουσίασαν δογματικά, πατερικά, φιλολογικά, μουσικά κείμενα και κάλαντα, όλα μαζί αρμοσμένα ώστε να δώσουν κατά το δυνατόν το θεολογικό, μουσικό και λαογραφικό άρωμα και περιεχόμενο της εορτής.

Περισσότερα...

Την Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017, η Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης (Π.Α.Ε.Α.Κ.) και το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Π.Γ.Λ.Η.) παρουσίασαν στην αίθουσα Τελετών της Π.Α.Ε.Α.Κ. την Εκδήλωση-Νεανικό Αφιέρωμα με θέμα "ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ".

Περισσότερα...